zaterdag 3 juli 2010

Boeiende producten studiejaar 2010

opblaasbar van Ricky

Als docent aan de akademie St. Joost te Breda kijk ik terug op weer een prachtig eindexamen. Mijn studenten aan Ruimtelijk Product hebben keihard gewerkt en op hun eidexamenexpositie kwaliteit neergezet. Ik heb samen met Floris Hovers de studenten een half jaar begeleid. In de diverse opdrachten, door hun zelf geschreven of door mij samengesteld, hebben de 8 studenten hun uitdaging gevonden. Ontwerp een catering meubel voor een museumavond leverde spannende bar meubelen op. Over de ontwerpen is al geschreven en kan je lezen op de blog museumavond.nl
Binnenkort komt er een presentatie van de opdracht voor het ontwerpen met vrijheidsbeperkende Zweedse banden. Dit was een moeilijke opdracht maar de organisatie Innovatiekring Dementie is erg blij met de resultaten. Vanaf 30 september reizen de objecten door het land in de expositie Niet fixeren is een kunst!
Als mijn studenten hun professionele presentatie goed verzorgen zal ik ze hier gaan melden met een link naar hun eigen foto's. Ik vermeld graag hier hun namen en lezers kunnen mij ook om meer informatie vragen: Maud Jongenelen, Erika Dekker, Joop Bource, Anco Salari, Marja Blommers, Jesper van Loenen, Ricky van Broekhoven en Cristian Haarbosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten