zaterdag 22 augustus 2009

Leuke keuken in gebruik

De 'leuke keuken' voor buitenschoolse opvang Hutspot in Rotterdam heb ik vorige week opgeleverd. Deze week is de keuken al enthousiast in gebruik genomen.


De enorme illustratie van Caroline Ellerbeck maakt een geweldige sfeer! Ik ben blij dat ik haar gekozen heb om mee samen te werken. Ze gaat trouwens meer doen voor Hutspot.

2 opmerkingen:

 1. Wow, prachtige keuken. Hoeveel heeft dit gekost en waar kan je dit laten doen?

  Karel,
  Deals

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Karel, bedankt voor de positieve uitroep!
  Ik heb als ontwerper en meubemaker de keukenkasten als idee ontwikkeld en uitgevoerd. De illustratie heb ik laten maken en die is geprint op duurzame plaat die je normaal ook op keukenkastjes vindt.
  Deze set kasten bestaat uit ikeakasten en de deuren heb ik vervolgens zelf gemaakt met de HPL beplakt berken multiplex. De prijs is erg afhankelijk van grootte en de bijzondere maat. Ik zal het eens opzoeken en het bij de blog plaatsen omdat dat altijd wel goed is om te weten als je zoiets ziet.

  Huub Looze

  BeantwoordenVerwijderen